قطعی گاز و برق در صنعت فولاد، کاهش 2 میلیون تنی تولید فولاد را به همراه داشته است با این حال، این افت تولید تاثیری در روند صادرات فولاد ندارد، چرا که مازاد نیاز داخلی فولاد، صادر میشود. با اشاره به ضررهای وارده به صنعت علی الخصوص صنعت فولاد براساس عدم تامین انرژی مورد نیاز آن ها از سوی دولت اظهار کرد: در حال حاضر به جز بخش احیا؛ سایر شرکتهای فولادی گاز ندارند. صنعت فولاد روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب گاز مصرف میکند که امروز عدد مصرف آنها به ۱۵ تا ۱۰ میلیون متر مکعب رسیده است که این حجم از گاز اختصاص داده شده، تنها جوابگوی نیاز ۵۰ درصد از شرکتهای احیا آهن اسفنجی است.
همچنین کمبود گاز باعث قطعی برق صنایع نیز میشود و گاز فعلی جوابگوی نیاز نیروگاهها برای تولید برق نیست.
به گفته طاهری، در چنین شرایطی دولت نسبت به راهکارهای کوتاهمدت، میان مدت و درازمدت بخش خصوصی برای کنترل بحران گاز نباید بی توجه باشد و باید برای این مشکلات یک الگوی مصرف به ازای هر فرد تعیین کند.
با صرفه جویی، صنعت تولید کشور که مولد اقتصاد پایدار و فراهم کردن داد و ستد در دنیا می باشد، تعطیل نخواهد شد. در حال حاضر ما ۳ برابر نیاز واقع گاز مصرف می کنیم که اگر شهروندی بتواند بر مبنای الگوی واقعی مصرف را کاهش دهد، میتواند هزینه این کاهش مصرف را مستقیم از صنعتگر دریافت کند والبته در چنین شرایطی علاوه بر ایجاد درآمد تولید نیز متوقف نمیشود.