رئیس اتحادیه فروشندگان آهن آلات تهران می گوید: درآمدهای واحدهای صنفی کفاف هزینهها را نمیدهد و نوسان قیمت باعث شده خریداران دست نگه دارند.
با فرارسیدن پیک گرما از اواسط خرداد، مصرف برق افزایش یافته و از آنجا که در سالهای اخیر برنامهریزی مناسبی برای رشد تولید برق متناسب با نیاز کشور نداشتهایم، با خاموشی در کشور اعم از قطعی برق واحدهای صنعتی و تولیدی مواجه هستیم. البته این موضوع که برق صنایع در تابستان قطع نمیشود، همیشه تکرار شده اما واقعیت این است که همگی متوجه کمبود برق در کشور هستیم و بحث اصلی، نوع مدیریت در توزیع برق در کشوراست. صنایع فولاد، سیمان و پتروشیمی که اتفاقا جزو صادراتمحورترین صنایع کشور بهحساب میآیند، به شدت از این موضوع متضرر شده و زیان ناشی از آن سهامداران خرد و بازار سرمایه را متاثر میکند. در این باره با رئیس اتحادیه فروشندگان آهن آلات تهران گفت و گو کردیم.
نوسان و اخلال به هر نحوی از جمله قطعی برق در خط تولیدی که با تمام ظرفیت در حال تولید است، آسیب جدی به آن مجموعه وارد خواهد کرد.
وی افزود: حتی اخلال در مقاطع خیلی کوتاه در طول روز نیز آسیب جدی به خط تولید و حتی بر روی نوسانات قیمت در بازار خواهد شد.
رستگار تاکید کرد: امیدواریم به زودی مشکل قطعی برق صنایع برطرف شود تا تولیدکنندگان دغدغه کمبود برق را نداشته باشند. حمایت های لازم و ارائه تسهیلات در بخش تولید خیلی کمک کننده به صنایع خواهد بود. درآمدهای واحدهای صنفی کفاف هزینهها را نمیدهد و نوسان قیمت باعث شده خریداران دست نگه دارند. چندی پیش، جواد حسینی کیا عضو کمیسون صنایع و معادن مجلس نیز درباره قطعیهای برق و مشکل تولید برق در کشور به کاهش تولید و صادرات شمش فولاد اشاره و در ادامه بیان کرده بود که با توجه به شرایط نامساعد تامین انرژی برق و کاستیهای تولید آن به دلایل مختلف، احتمال کاهش تولید فولاد کشور تا شهریور ماه وجود دارد.