به گزارش Fastmarkets، کمبود ظرفیت حمل و نقل کشتی میتواند در هفتههای آینده تشدید شود.
یک فروشنده قراضه آهنی در سنگاپور در روز پنجشنبه ۲ سپتامبر به Fastmarkets گفت: کمبود ظرفیت حملونقل کانتینری در حال حاضر یک مشکل بزرگ است و هزینه حملونقل را در سراسر جهان افزایش میدهد.
معاملهگران تایوانی به Fastmarkets گفتند که کمبود کشتی باعث افزایش ۲۵ درصدی هزینه حملونقل در مسیر ایالات متحده تا تایوان شده و در هفته گذشته نرخ حملونقل بار ۱۰ دلار در هر تن افزایش یافته و به ۵۰ دلار رسیده است.
این امر باعث افزایش قیمت قراضه فولادی HMS 1 و ۲ (مخلوط ۸۰:۲۰)، از مبدأ ایالات متحده به ۴۵۲ تا ۴۵۵ دلار در هر تن cfr تایوان، نسبت به قیمت ۴۴۵ تا ۴۵۰ دلار در هر تن در ۲۷ آگوست شده است. خریداران این هفته به طور ناخواسته به ازای هر تن ۴۴۵ تا ۴۴۸ دلار پرداخت کردهاند تا محمولههای قراضه کانتینری را نگه دارند.
عرضه محدود قراضه کانتینری باعث شده خریداران قراضه تایوانی به دنبال محمولههای فله ژاپنی H1 & H2 (50:50) باشند.
فروشندگان هم از این فرصت استفاده کرده و قیمت ۴۷۰ تا ۴۷۵ دلار برای هر تن cfr تایوان را برای محمولههای فله H1 & H2 ژاپنی (۵۰:۵۰) در مقابل پیشنهادات ۴۶۰ تا ۴۶۵ دلار ارائه کردهاند.
در بنگلادش، نرخ بالای حملونقل باعث کمبود قراضههای کانتینری با منشأ آمریکا شده است و خریداران به دنبال خرید از آمریکای جنوبی و انگلستان هستند.
یک معاملهگر قراضه در جنوب آسیا در ۲ سپتامبر به Fastmarkets گفت: خطوط حملونقل نشان میدهد دور دیگری از افزایش قیمت بار به زودی شروع میشود که ممکن است نرخ حملونقل کانتینر را ۸ دلار دیگر در هر تن افزایش دهد.
یک خریدار میگوید چارهای جز خرید از آمریکای جنوبی و اروپا ندارد. در غیر این صورت، آنها نمیتوانند چیزی از ایالات متحده دریافت کنند مگر اینکه مایل به پرداخت آن باشند.
کمبود کشتیهای کانتینری به ویژه در بنادر اصلی چین و ایالات متحده بسیار مشهود است.
کمبود کشتیهای کانتینری به دلیل اختلالات مربوط به کووید ۱۹ و افزایش تقاضا برای کالاهای وارداتی بوده است. مقامات بندری چین اقدامات سختگیرانه کنترل کرونا را در واردات مواد اولیه فولاد و فولاد انجام دادهاند، تعداد بازرسی کشتیها را افزایش داده و دوره قرنطینه برای کشتیها را طولانیتر کردهاند.
این امر نه تنها منجر به طولانی شدن زمان انتظار برای کشتیها شده است، بلکه بر قیمت cfr تأثیر منفی گذاشته است و باعث شده خریداران از خریدهای وارداتی خودداری کنند.
یک معاملهگر شمش در سنگاپور روز پنجشنبه به Fastmarkets گفت: برخی از معاملهگران نمیخواهند به چین جنس بفروشند زیرا میدانند که کشتیهای آنها احتمالاً گیر میافتد و خطر اختلال در آنها وجود دارد.