اسکناس دلار با خروج از کانال ۳۲ هزار تومانی تا این لحظه به قیمت ۳۱ هزار ۸۷۰ تومان رسید و اکثر قیمتها در بازار آهن به ثبات میل میکنند.
تهران مایل به توافق با واشنگتن است، اما همچنین تأکید کرد که آمریکاییها باید امتیازاتی بدهند، زیرا نمیتوانند همه چیز را با هم بخواهند. اگر آمریکا اوضاع را تشدید کند، فقط قیمت انرژی را به سقف میرساند که اتفاقاً به نفع ایران است.
از سوی دیگر امروز تالار معاملات بورس کالا با ۸۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن در حراج باز و تقاضای ۵ هزار تن با قیمت ۲۳ هزار و ۹۰۵ بسته شد. حجم معاملات و قیمت بیلت در بورس کالای ایران رشد داشته است، طی هفته گذشته مجموعا ۹۶ هزار و ۳۰۰ تن بیلت به نرخ ۱۳ هزار و ۹۶۶ تومان در کیلوگرم معامله شد که نشان از رشد ۲۴ درصدی حجم معاملات و ۲ درصدی هفتگی قیمت دارد.
از طرفی وقوع رکود در اقتصاد جهانی افزایش یافته و این امر در کنار اختلال در زنجیره تولید کامودیتی ها به واسطه جنگ اوکراین و تحریمهای روسیه و سیاستهای انقباضی دولتها، کاهش قیمت فولاد را درپی داشته است. به همین دلیل در هفته گذشته، قیمت فوب بیلت صادراتی ایران ۴۹۰ تا ۵۱۷ دلار به ازای هر تن بود که میانگین این قیمت نسبت به هفته پیش از آن، تغییری نشان نمیدهد.
این درحالی استکه بررسی طرح توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور امروز در دستور کار مجلس قرار گرفت؛ به گزارش ایسنا سخنگوی صنعت برق بیان کرد: برنامه از پیش تعیین شدهای برای خاموشیها نداریم. هفته جاری دمای هوا بسیار گرمتر میشود که همین مساله تامین برق را با چالش مواجه میکند. تقاضای ما از مشترکان این است که توجه بیشتری به مصرف برق داشته باشند.
در هر حال امروز در بازار میلگرد اکثرا ثبات قیمت دیده میشد و ۵ شرکت ۵۰ تا ۳۰۰ تومان کاهش قیمت داشتند، قیمت کف و سقف نیز تغییر نکرد و به ترتیب ۱۶ هزار ۹۲۰ و ۱۸ هزار ۴۵۵ تومان اعلام شد.
سه شرکت نورد آریان فولاد، نورد فولاد اشتهارد و سپهر ایرانیان ۱۰۰ تا ۵۰۰ تومان کاهش قیمت داشتند و شرکت دیگر در حوزه نبشی و ناودانی ثبات قیمت داشتند. نرخ اکثر محصولات کیلویی تیرآهن ثابت بود و شاهد افت ۱۰ تا ۳۰ هزار تومانی اکثر شاخههای تیرآهن ذوب آهن بودیم.
شرکت نیکان قیمت محصولات پروفیل خود را ۲۰۰ تومان کاهش داد و مابقی شرکتها هیچ تغییر قیمت نداشتند.